© 2003-2019
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z

Home » Nieuws » Eurospirit 2018

Eurospirit 2018 najaarsconferentie - Bible Prophecy

Eurospiritlogo Dit najaar is er weer een conferentie van Eurospirit met als thema 'Bible Prophecy'. Het gaat dus over Bijbelse profetieën vooral met betrekking tot de eindtijd. De spreker is Amir Tsarfati hij zal zowel op vrijdag 16 als zaterdag 17 november spreken. Amir komt uit Israël en heeft een goede kijk op gebeurtenissen en actuele zaken die gaande zijn, dus midden in het centrum van het gebied waar zoveel gaat gebeuren. Daarnaast heeft hij een scherp inzicht in de Bijbelse profetieën die op deze en de toekomende tijd betrekking hebben.

Locatie & Toegang
Deelname aan de conferentie is gratis en er hoeven dan ook geen reserveringen gedaan te worden. Aan een dergelijk evenement zijn natuurlijk wel kosten verbonden, dus het zou wel mooi zijn als u via de collecte toch een bijdrage levert, maar dat is uiteraard geheel vrijwillig. De Europspirit conferentie wordt gehouden in de kerk van de LEG (Levend Evangelie Gemeente), in Aalsmeerderbrug. Er zijn daar redelijk wat parkeerplaatsen beschikbaar. Het adres van de LEG is: Kruisweg 55, 1436CA Aalsmeerderbrug.

Programma & Overige informatie
Op vrijdag 16 november is er een samenkomst van 19:30 tot 20:00 uur en op zaterdag zijn er twee sessies, van 11:30 tot 13:00 en van 14:00 to 17:00 uur. Er is geen kinderopvang. Het is niet zeker of er voor catering wordt gezorgd, het kan dus slim zijn om wat mee te nemen. Kom ook en mis het niet. Bezoek voor meer informatie over Eurospirit en de conferentie, de website: www.eurospirit.nl.