© 2003-2019
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z

Home » Nieuws » Première De OOGGETUIGE

Première   Premiere De OOGGETUIGE

Op donderdagavond 17 januari is de première van 'De OOGGETUIGE, van het begin'. We nodigen u uit om op feestelijke wijze, onder het genot van een hapje en een drankje, het eerste deel te kijken van een nieuwe serie studies, die vanaf zaterdag 2 maart te zien zullen zijn op Salto 2 op de Amsterdamse kabel. En daarna via deze site en wellicht ook op Family 7.
 
Dit is onderdeel van een grote campagne, om in Diemen en Groot-Amsterdam (en wie weet waar nog meer) zoveel mogelijk mensen letterlijk en figuurlijk met het evangelie te bereiken. Het goede nieuws van en over Jezus Christus dus, dat voor ieder mens van levensbelang is. Dus nodig familie en of vrienden uit om de start met ons te vieren en om alvast te zaaien.
 
De studie is gebaseerd op het evangelie naar Johannes, we hebben informatie uit eerst hand! Vanaf het begin van Jezus publieke optreden, tot zijn dood en daarna zijn opstanding en hemelvaart, Johannes was erbij en heeft alles gezien, hij was de ooggetuige van het begin.

Locatie & Toegang
We willen dit met zoveel mogelijk mensen vieren, dus kom ook en neem gasten mee. De toegang is gratis en er hoeven geen reserveringen gedaan te worden. U bent welkom vanaf 19:30 uur rond 20:00 uur zullen we starten met deel één van De OOGGETUIGE. De première vindt plaats in kerk 'de Ontmoeting', aan de Schoolstraat 8 in Diemen Centrum.

Parkeren/bereikbaarheid
Het is aan te raden om, als dat mogelijk is, niet met de auto te komen. De Ontmoeting staat in een woonwijk en het is donderdagavond dus de meeste bewoners hebben hun auto dan wel geparkeerd. Daarnaast zijn er ook wat straten in de buurt opgebroken. Komt u wel met de auto, kom dan op tijd en vergeet niet uw blauwe kaart te gebruiken. Met het openbaar vervoer zijn tram 19 bus 44 nog goede opties. Kijk onder contact voor wat meer informatie

Film De OOGGETUIGE