© 2003-2024
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z Bestellen

Home » Nieuws » DVD Wedergeboorte

DVD Wedergeboorte

Wedergeboorte, Gods vredesaanbod, aan u jou en mij…. De wedergeboorte is voor christenen, als het goed is, een bekend begrip en een cruciaal deel van het evangelie. Zonder wedergeboorte kunnen wij Gods Koninkrijk niet binnengaan, dat is wat Jezus ons heeft geleerd. Dit is dus een belangrijk onderwerp, maar hoe leg je dit nu uit aan zoekenden of geïnteresseerden?

DVD 'Wedergeboorte…'DVD 'Wedergeboorte…' Dat is eigenlijk één van de belangrijkste redenen waarom de dvd Wedergeboorte is gemaakt. Voor sommige mensen kan het lastig zijn om dit soort onderwerpen duidelijk uit te leggen en soms is er gewoon weinig tijd of gelegenheid om hier uitgebreid op in te gaan. Met deze dvd heb je echter een praktisch middel in handen om geïnteresseerde mensen tegemoet te komen, door deze aan ze mee te geven. Zo kan iemand op zijn gemak in een vertrouwde omgeving rustig de uitleg tot zich nemen.
 
In vijf studies gaat Jan Meijerink, voorganger van de Evangelie Gemeente (EG) Diemen, uitgebreid in op de wedergeboorte. Wat is wedergeboorte en hoe werkt dit? Met behulp van schema's, afbeeldingen en voorwerpen wordt een heldere en Bijbelgetrouwe uitleg gegeven. Heel de Bijbel leert ons dat we de antwoorden vinden bij één bijzondere persoon.

Evangelisatie - prijs
Uiteraard kunt u de dvd Wedergeboorte voor uzelf bestellen en gebruiken om hier meer over te leren, maar het is vooral ook bedoeld als evangelisatiemiddel. Vooral voor mensen die serieus op zoek zijn naar antwoorden. Daarom hebben we de prijs ook laag gehouden (tegen de productiekosten aan), één exemplaar kost dan ook slechts € 2,00. Zo kunt u mensen die u persoonlijk kent iets praktisch aanbieden. Maar ook als gemeente kunt u dvd's inzetten om mee te geven aan geïnteresseerden of te gebruiken bij evangelisatieacties, en ze voorzien van stickers van uw gemeente. Het gaat ook helemaal niet om de EG Diemen, maar dat zoveel mogelijk mensen van Gods vredesaanbod horen zodat ze er op in kunnen gaan.

De prijzen zijn overigens exclusief verzendkosten, dus deze zullen ook in rekening worden gebracht. U kunt hier bestellen.

Boeken
Jan Meijerink heeft ook diverse boeken geschreven waaronder "Dit verzin je niet!" en "Waar is de Heilige Geest", ook deze kunnen we u van harte aanbevelen. Boek 'Dit verzin je niet!'Kijk hier voor meer informatie.
 
Dit verzin je niet! - Operatie God/mens
In het Christelijk geloof neemt Jezus een centrale plaats in, maar waarom en wie is Hij eigenlijk? Ontdek Gods bijzondere reddingsplan als we op zoek gaan naar de antwoorden.
Boek 'Waar is de Heilige Geest?'  
 
Waar is de Heilige Geest?
Jezus beloofde dat Hij de Trooster zou sturen, de Heilige Geest. We ervaren echter zo weinig van Hem dat we ons kunnen afvragen waar Hij is. Het antwoord zou ons kunnen verbazen. Jan Meijerink laat zien dat wij daar zelf meer mee te maken hebben dan we misschien denken.