© 2003-2020
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z

Home » Nieuws » Eurospirit najaarsconferentie

Eurospirit 2019 najaarsconferentie - Bible Prophecy

Eurospiritlogo Dit najaar is er weer een conferentie van Eurospirit met als thema 'Bible Prophecy'. Het gaat dus over Bijbelse profetieën, vooral met betrekking tot de eindtijd. De spreker is Amir Tsarfati hij zal zowel op vrijdag 29 als zaterdag 30 november spreken. Amir komt uit Israël en heeft een goede kijk op gebeurtenissen en actuele zaken die gaande zijn, dus midden in het centrum van het gebied waar zoveel gaat gebeuren. Daarnaast heeft hij een scherp inzicht in de Bijbelse profetieën die op deze en de toekomende tijd betrekking hebben.

Locatie & Toegang
Deelname aan de conferentie is gratis. Vanwege een mogelijk grote opkomst is het wel nodig om kaarten te reserveren, daarvoor moet wel worden betaald, namelijk € 3,- per persoon. Om te reserveren kunt u gebruik maken van deze link naar Events For Christ. Aan een dergelijk evenement zijn natuurlijk wel kosten verbonden, dus het zou wel mooi zijn als u via de collecte toch een bijdrage levert, maar dat is uiteraard geheel vrijwillig. De Europspirit conferentie wordt gehouden in de Basiliek, in Veenendaal. In de parkeergarage kunt u gratis uw auto kwijt. Het adres van de Basiliek is: Wiltonstraat 56, 3905KW Veenendaal.

Programma & Overige informatie
Op vrijdag 29 november is er een samenkomst van 20:00 tot 22:00 uur en op zaterdag zijn er twee sessies, van 11:00 tot 13:00 en van 14:00 tot 17:00 uur. Er is geen kinderopvang. Het is niet zeker of er voor catering wordt gezorgd, het kan dus slim zijn om wat mee te nemen. Kom ook en mis het niet. Bezoek voor meer informatie over Eurospirit, de website: www.eurospirit.nl.