© 2003-2019
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z

Home » Nieuws » Eurospirit 2019

Eurospirit 2019

Eurospiritlogo Dit jaar is er weer een nieuwe Europspirit conferentie op donderdag 30 mei. Het zijn altijd inspirerende bijeenkomsten en ook nu zijn er bijzondere sprekers uitgenodigd. Deze keer zijn dit Stanley Hofwijks, Kees van Velzen en Leen Koster. De conferenties zijn vaak opbouwend voor uw geloof, maar ook het evangelie wordt duidelijk verkondigd. Dit kan dus ook een mooie gelegenheid zijn om (nog) ongelovige vrienden of familie mee te nemen. Daarnaast is er natuurlijk zang en muziek.

Locatie & Toegang
Deelname aan de conferentie is gratis en er hoeven dan ook geen reserveringen gedaan te worden. Aan een dergelijk evenement zijn natuurlijk wel kosten verbonden, dus het zou wel mooi zijn als u via de collecte toch een bijdrage levert, maar dat is uiteraard geheel vrijwillig. De Europspirit conferentie wordt gehouden in de kerk van de LEG (Levend Evangelie Gemeente), in Aalsmeerderbrug. Er zijn daar redelijk wat parkeerplaatsen beschikbaar. Het adres van de LEG is: Kruisweg 55, 1436CA Aalsmeerderbrug.

Programma & Overige informatie
Op donderdag (Hemelvaartsdag) zijn er twee sessies om 11:00 en om 14:00 uur. Overdag is er geen kinderopvang voor kinderen van zes jaar en ouder. Het is niet duidelijk of er voor catering wordt gezorgd, het kan dus slim zijn om wat mee te nemen. Kom ook en mis het niet. Bezoek voor meer informatie over Eurospirit en de conferentie, de website: www.eurospirit.nl.