© 2003-2023
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z Bestellen

Home » Nieuws » FireChoir concert 2023

Optreden Amsterdam Gospel FireChoir

Op zaterdagavond 9 december verzorgt het Amsterdam Gospel FireChoir een gratis concert bij de Evangelie Gemeente Diemen. U bent van harte welkom om te komen luisteren en te genieten van het optreden dat wordt gehouden in de kerkzaal van 'De Ontmoeting', Schoolstraat 8 in Diemen Centrum. Vanaf 18:00 uur is de deur open, het concert zelf begint om 19:30 uur en is rond 21:30 uur afgelopen. Het bestaat uit twee delen met tussendoor een pauze met koffie en thee. Voor het parkeren geldt een blauwe zone die duurt tot 21:00 uur.

Er zijn inmiddels geen plaatsen meer beschikbaar, u kunt het concert alleen bezoeken als we uw reservering al hebben ontvangen.

FireChoir

Amsterdam Gospel FireChoir
FireChoirlogoHet Amsterdam Gospel FireChoir is een black-gospel gemeenschapskoor met meer dan 100 leden die samenkomen uit verschillende steden, naties, culturen en levenswandel. Bezoek voor meer informatie hun website: www.firechoir.com. Hieronder vindt u een opname voor alvast een kleine impressie, maar er gaat niets boven een live-bezoek, dus graag tot 9 december.