© 2003-2024
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z Bestellen

Home » Nieuws » Optreden Watoto 2024

Optreden Afrikaans kinderkoor Watoto 2024

Watoto

De Evangelie Gemeente Diemen nodigt u uit voor een bijzonder optreden van het Afrikaanse kinderkoor "Watoto" op vrijdag 3 mei. De koorleden en begeleiders komen uit Oegande een land dat heel wat oorlog en andere ellende heeft gekend, wat er toe heeft geleid dat er vele kwetsbare mensen zijn. Het koor bestaat uit kinderen die één of beide ouders hebben verloren. In de vier dorpen waar de Watoto kerk voor zorgt, ontvangen de kinderen opvang, zorg en goed onderwijs. Het doel is om de kinderen te helpen om leiders te worden die op hun beurt, de andere mensen in Oeganda weer verder kunnen helpen. Lees er meer over op hun website watoto.com

Het optreden van het koor met zang en dans zal een groot feest zijn voor jong en oud. En tegelijkertijd is het een getuigenis van hoe God hoop, vreugde en perspectief in een ieders leven kan brengen, ongeacht wat we hebben meegemaakt.

Reserveren
Het concert is gratis, maar vanwege het beperkt aantal plaatsen is het wel nodig om te reserveren. Gebruik het formulier dat hieronder staat, u kunt maximaal voor vier personen reserveren (komt u met minder of alleen dan vult alleen de velden in die met het aantal overeenkomt). Zorg dat minimaal één emailadres is ingevuld zodat we u kunnen informeren als er iets wijzigt m.b.t. het concert, uw gegevens worden verder nergens voor gebruikt. Alleen op de avond zelf wordt de lijst gebruikt om te bepalen wie het concert kunnen bezoeken. 


 


 


 

Nogmaals, iedereen is van harte welkom, maar u kunt alleen langskomen als u op de lijst met reserveringen staat. De toegang is gratis, wel is er een collecte waarvan de volledige opbrengst gaat naar het werk van Watoto in Oeganda. Dus laten we ons best voor hen doen.

Op vrijdag 3 mei is kerk "de Ontmoeting"vanaf 18:00 uur open, voor het parkeren in de buurt geldt een blauwe zone. Het kinderkoor treedt vanaf 19:00 uur op eindigt een ongeveer een klein anderhalf uur later.

Watoto groepsfoto