© 2003-2024
linksonder Evangelie Gemeente Diemen

Website van A tot Z Bestellen

Home » Nieuws » Studies » Studie

De OOGGETUIGE van het begin

Deze Bijbelstudie bestaat uit 15 uitzendingen gebaseerd op het evangelie naar Johannes. Dankzij hem hebben wij een betrouwbaar verslag uit eerste hand, over Jezus Christus. Met eigen ogen zag Johannes het leven en de bediening van deze bijzondere man. Hij was erbij vanaf zijn doop en de start van Jezus bediening, tot diens dood en later zijn opstanding en tot en met zijn hemelvaart.
 
Jezus was niet zomaar een mens, Hij was (en is) God de Zoon die als mens in zijn eigen schepping kwam. Hij kwam om ons te redden, om ons de mogelijkheid te geven om de relatie met God te herstellen. Een ieder die zijn genade aanbod accepteert, ontvangt vergeving van zonde, vrede met God en eeuwig leven in zijn heerlijke Koninkrijk. Dit is wat Johannes met ons wil delen, kijk en luister naar het verslag van de ooggetuige van het begin!

Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om de studie te bekijken.

Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending Uitzending

Tijdens de studies wordt ook een aantal keer verwezen naar de dvd 'Wedergeboorte, Gods vredesaanbod aan u, jou en mij...'. Dit is een uitgebreide onderwijzing over dit cruciale thema waar Jezus, in Johannes 3, over spreekt. Kijk hier voor meer informatie over hoe u deze dvd kunt bestellen. Dit is ook geschikt als evangelisatiemiddel voor mensen die geïnteresseerd zijn.